Skrivet av Pepe 2023-05-10

Logotyp, grafisk profil och webbdesign för hemserviceföretag i Skåne

Marish Hemservice är ett hemtjänstföretag, inom Marish-gruppen, som erbjuder kvalitativa och personliga hemtjänstlösningar för både privatpersoner och företagskunder. Deras tjänster inkluderar bland annat hemstädning, flyttstädning, trappstädning, fönsterputsning och mycket mer.

För att förmedla förtoende, professionalism och för att skapa en stark varumärkesidentitet har Marish Hemservice valt att låta Pe-form designa en ny logotyp, grafisk profil och webbplats. I detta inlägg kommer vi att titta närmare på hur designen av dessa element har bidragit till att kommunicera Marish Hemservices värderingar och service på ett tydligt och effektivt sätt.

Logotypdesign för hemserviceföretaget Marish i Skåne

När man designar en webbplats för städtjänster som Marish Hemservice är det viktigt att skapa en användarvänlig och informativ webbplats som hjälper kunderna att hitta den information de söker efter och boka tjänster på ett enkelt sätt. Här är några viktiga aspekter att ta hänsyn till vid design av en sådan webbplats:

  1. Tydlig information om tjänster: Webbplatsen bör tydligt och koncist beskriva vilka tjänster som erbjuds, vilka områden som täcks, priser och eventuella erbjudanden eller rabatter.
  2. Bokningssystem: Ett användarvänligt och effektivt bokningssystem / formulär bör finnas tillgängligt på webbplatsen för att göra det enkelt för kunderna att boka och planera sina städningar.
  3. Tydliga visuella element: Det är viktigt att använda bilder och andra visuella element för att göra webbplatsen mer engagerande och attraktiv för besökare. Bilder på städteam, tjänster och städutrustning kan ge kunderna en bättre förståelse för vad de kan förvänta sig av tjänsterna.
  4. Responsiv design: Webbplatsen bör vara designad för att fungera på olika enheter, inklusive smartphones och surfplattor, för att göra det enkelt för kunderna att boka städtjänster oavsett var de befinner sig.
  5. Tydlig kontaktinformation: Webbplatsen bör tydligt visa kontaktinformation som telefonnummer, e-postadress och adress för att kunderna enkelt ska kunna kontakta företaget.
webbdesign

På Pe-form har vi lång erfarenhet av att skapa användarvänliga och effektiva webbplatser för företag inom olika branscher, inklusive städtjänster. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att bygga en stark och minnesvärd online närvaro genom våra tjänster inom webbdesign, internetmarknadsföring, content marketing och SEO.

Vi skapar skräddarsydda lösningar som är anpassade till våra kunders specifika behov och önskemål. Vi arbetar tätt med våra kunder för att förstå deras verksamhet och skapa en webbplats som representerar deras varumärke på ett tydligt och effektivt sätt. Genom att använda moderna designprinciper och bästa praxis inom internetmarknadsföring kan vi hjälpa våra kunder att öka sin synlighet på nätet och nå ut till nya kunder.

Våra tjänster inom content marketing och SEO hjälper våra kunder att skapa högkvalitativt och relevant innehåll som attraherar besökare till deras webbplats och ökar deras sökresultat. Vi arbetar med en holistisk strategi som tar hänsyn till både tekniska och kreativa aspekter av sökmotoroptimering för att maximera våra kunders synlighet och närvaro på nätet.

Våra tjänster inom webbdesign, internetmarknadsföring, content marketing och SEO är en viktig investering för företag som vill bygga en stark online närvaro och nå ut till nya kunder. Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig att ta din företagswebbplats till nästa nivå och öka din synlighet och lönsamhet på nätet.

Skrivet av Pepe

Dela detta med någon

ÄR DU NYFIKEN PÅ MER?

Ta en kontakt

Skicka ditt telefonnummer eller din e-postadress och skriv gärna en rad om vad det gäller så kontaktar jag dig så snart jag kan.
RING OSS NU

Fler blogginlägg

Här visas artiklar och referensjobb från vår blogg.
Kontakt
crossmenuarrow-right