• EN PROFESSIONELLT DESIGNAD LOGOTYP LYFTER ALLT

  Logotypder designade från grunden efter nogrannt planerad arbetsprocess, med plagiatkontroll och nöjd-kund-garanti.
 • EN PROFESSIONELLT DESIGNAD LOGOTYP LYFTER ALLT

  Logotypder designade från grunden efter nogrannt planerad arbetsprocess, med plagiatkontroll och nöjd-kund-garanti.
 • EN PROFESSIONELLT DESIGNAD LOGOTYP LYFTER ALLT

  Logotypder designade från grunden efter nogrannt planerad arbetsprocess, med plagiatkontroll och nöjd-kund-garanti.
 • EN PROFESSIONELLT DESIGNAD LOGOTYP LYFTER ALLT

  Logotypder designade från grunden efter nogrannt planerad arbetsprocess, med plagiatkontroll och nöjd-kund-garanti.

Var hittar man en logotypdesigner som levererar?

Få saker är så stressande att beställa från en reklambyrå som logotypen. Det har jag fått höra från flera av mina kunder under åren. En del av de har haft dåliga erfarenheter av tidigare leverantörer och är tveksamma inför ett nytt försök.
 
Detta förstår jag fullständigt. Logotypen är oerhört viktig och kommer att ha en central roll i all företagskommunikation under flera år. Därför har jag valt att skapa tryggheten hos mina kunder genom en nöjd-kund-garanti. En förutsättning för att jag kunnat fortsätta arbeta med varumärken och grafisk design i mer än 20 år är att jag oftast kunnat överträffa förväntningarna hos mina kunder.
 • Jag har under 12 års tid haft Pe-form som grafisk designer i mina olika företag, både vad gäller webbdesign, framtagande av logotyper och grafisk profil m.m. Några gånger har vi av olika anledningar använt oss av andra aktörer men vi har alltid kommit tillbaka till Pe-form förr eller senare. Förutom deras stora kunnande och påhittighet så uppskattar jag deras förmåga att "känna av" vad vi vill förmedla. Pe-form är oerhört lätta att samarbeta med och levererar alltid de mest fantastiska resultat. Jag upphör aldrig att förvånas över deras sätt att skapa något utifrån mina ibland luddiga idéer.
  Jag rekommenderar Pe-form å det varmaste.
  Peter Örnberg
  Peter Örnberg
  Svensk Kvalitetssanering AB
 • Bemötandet har varit mycket professionellt. Pe-form skapade en logotyp som jag kan bära med stolthet. Jag kan och kommer absolut rekommendera detta till kollegor.
  André Björnfot
  AMA Kalkyl AB
 • Pepe är en mycket kreativ och engagerad grafisk designer. Vi anser att det aldrig finns några ”om och men” utan alltid fokus på att leverera ett resultat som vi både känner oss trygga och 100% nöjda med. En helhetsleverantör med bred kompetens. Vi vill verkligen rekommendera Pepe och PE-FORM.
  Ledningsgruppen
  Serventus AB
 • Jag anlitade Pe-form för hjälp med vår logotyp. Efter en kort tid var loggan klar och vi var mycket nöjda med resultatet!
  CA nöjd kund
  Christopher Alterby
  Borås Fönsterputs AB

Detta ingår

Redo för alla sorts trycksaker

Logotypen leveraras i vektoriserat EPS-format, redo för tryck, bildekaler, broderi m.m.

Filer för webb och sociala medier

Logotypen levereras redo för Instagram, Facebook, Linkedin och e-postsignaturer.

Dokument med färginformation

När tryckeriet frågar efter Pantone-färger, CMYK-färger eller RGB-färger kommer du att vara redo.

Personlig service

Alla filer levereras snabbt via e-post. Och skulle du förlora filerna sparas kopior hos Pe-form som du kan be om när som helst.

design av visitkort

Som grädde på moset designar jag ett snyggt visitkort till dig. Självklart är det tryckfärdigt och bara att skicka in till ditt favorittryckeri.

Nöjd-kund-garanti

Vi vill att du som kund ska känna dig trygg vid beställning och lycklig vid leverans. Garantin innebär att du bara betalar om du är nöjd. Annars behåller vi designen.

lägg till trycksaker eller webb

Vi erbjuder webbdesign, webbstrategi, design av trycksaker och förpackningar. Kontakta oss och berätta vad du har för behov.

helhetsleverantör

Vi är en medarbetare att växa med. Tack vare en bred kompetens och flexibelt arbetssätt har vi fått flera mångåriga samarbeten.

Hur jag arbetar med logotyper. Den lite längre versionen.

En artikelserie i två delar från min blogg. Gör en djupdykning i hur jag arbetar när jag tar fram en logotyp. Den första artikeln visar hur strategi och förberedelser är en viktig del före skisspennan träffar pappret.

Så här går det till

För din trygghet arbetar jag mer flexibelt än att bara presentera dig med tre förslag som du ska välja mellan. Då finns risken att du inte får ett varumärke som du känner dig 100 % nöjd med. Istället presenterar jag en, eller ibland ett par förslag och har en flexibelt arbetssätt med god kommunikation med dig hela vägen.

Skulle du mot förmodan inte bli nöjd med resultatet, behöver du heller inte betala. Självklart behåller jag fullständiga rättigheter för de designförslag jag presenterat tills betalning skett.
unik logo design

01. FÖRSTA KONTAKT OCH FRÅGEFORMULÄR

Den första kontakten. Du berättar om varumärket och får ett frågeformulär att besvara, som underlag för logotypen.

02. DESIGNARBETE

Med vårt samtal och frågeformuläret till grund tar jag fram designförslag. Under processens gång gör jag kvalitetssäkringar så att logotypen funkar bra i praktiken och inte hamnar i konflikt med någon existerande logotyp.
Hur man förbereder för logotypdesignDesign av visitkort

03. PRESENTATION

Jag presenterar idén till dig. Om du önskar justeringar eller rentav ett nytt förslag så återgår jag till steg två. När du är nöjd sker betalning och därefter leverans.

ÄR DU NYFIKEN PÅ MER?

Ta en kontakt

Skicka ditt telefonnummer eller din e-postadress och skriv gärna en rad om vad det gäller så kontaktar jag dig så snart jag kan.
kontakt

Exempel på logotypdesign, grafisk profil och webb från oss

Här visas artiklar och referensjobb från vår blogg.
Kontakt
printerlicensebookmarklaptop-phonesmilethumbs-upcrossmenuarrow-rightframe-expandhighlight