Brands that perform better

PE-FORM är en fullservicebyrå som skapar logotyper, reklam och webbsajter i WordPress. Den drivs av Pepe Juntunen som arbetat professionellt med varumärken sedan 1998. Namnet är en lek med initialer och form/formgivning, men lyfter även fram målet: att skapa varumärken som verkligen presterar.Brands that perform better. Detta omfattar design av logotyper, trycksaker, webbproduktion och mycket mer.

Nöjda kunder

Inga genvägar.
Inga omvägar.

Målsättningen hos Pe-form är skapandet av varumärken som verkligen presterar bra. För att nå dit behövs ett strategiskt arbetssätt som innebär hårt arbete utan genvägar. Vi riktar oss till de som tar sitt varumärke på allvar och har ett långsiktigt affärsmässigt tänkande. Endast det bästa är gott nog.Vi tror inte på omvägar. Du ska ha en personlig direktkontakt med designern, utan filtrering genom säljare, account managers och projektledare som riskerar omtolka det du menar.Problemet när man anlitar byråer är att du inte har kontrollen över vilken person som ska designa dina produktioner. Blir det just den personen vars alster du fastnade för på deras sajt, eller blir det någon helt annan?  Se till att anlita en designer med rätt utbildning, många års professionell erfarenhet och en personlig portfolio som håller hög klass.

En kort presentation

Jag heter Pepe Juntunen och har arbetat som grafisk formgivare och Art Director sedan 1998. Min utbildning är inom grafisk formgivning, reklam och illustration mellan 1995 och 2000. Den formella utbildningen avslutades på Forsbergs Skola medan jag arbetade som Art Director-assistent. Sedan dess har jag arbetat med varumärkes-design, trycksaker, UX- och UI-design, webbdesign, illustration, 3D-grafik och rörlig grafik. Som specialitet har jag formgivning av visuellt kraftfulla varumärken och varumärkesstrategier.

Webbdesign

Med lång erfarenhet av webbdesign har jag lärt mig vad som funkar och inte funkar. Idag har jag riktat in mig på verktygen WordPress. Det är det mest etablerade, lätthanterliga och anpassbara systemet i världen.

LOGOTYPDESIGN

Med över 20 år som designer av företagslogotyper har jag samlat på mig en lång lista med nöjda kunder. Jag uppdaterar bloggen med nya och gamla projekt med jämna mellanrum. Kika in där för att se exempel på mina arbeten.

GRAFISK PROFIL

Jag skapar grafisk design i form av broschyrer, produktblad, visitkort, material till mässor, kataloger, bildekaler och mycket mer. Dessutom erbjuder jag illustration, 3D-bilder och animation. Exempel på utförda arbeten hittar du på bloggen.