Kontakt
 • Brands that perform better

  PE-FORM är en fullservicebyrå som skapar logotyper, reklam och webbsajter i WordPress. Den drivs av Pepe Juntunen som arbetat professionellt med varumärken sedan 1998. Namnet är en lek med initialer och form/formgivning, men lyfter även fram målet: att skapa varumärken som verkligen presterar. Brands that perform better. Detta omfattar design av logotyper, trycksaker, webbproduktion och mycket mer.
  kontakta oss
 • Jag har under 12 års tid haft Pepe som grafisk designer i mina olika företag, både vad gäller webbdesign, framtagande av logotyper och grafisk profil m.m. Några gånger har vi av olika anledningar använt oss av andra aktörer men vi har alltid kommit tillbaka till Pepe förr eller senare. Förutom Pepes stora kunnande och påhittighet så uppskattar jag hans förmåga att "känna av" vad vi vill förmedla. Pepe är oerhört lätt att samarbeta med och levererar alltid de mest fantastiska resultat. Jag upphör aldrig att förvånas över hans sätt att skapa något utifrån mina ibland luddiga idéer.
  Jag rekommenderar Pepe å det varmaste.
  Peter Örnberg
  Peter Örnberg
  Svensk Kvalitetssanering AB
 • Bemötandet har varit mycket professionellt. Pe-form skapade en logotyp som jag kan bära med stolthet. Jag kan och kommer absolut rekommendera detta till kollegor.
  André Björnfot
  AMA Kalkyl AB
 • Pepe är en mycket kreativ och engagerad grafisk designer. Vi anser att det aldrig finns några ”om och men” utan alltid fokus på att leverera ett resultat som vi både känner oss trygga och 100% nöjda med. En helhetsleverantör med bred kompetens. Vi vill verkligen rekommendera Pepe och PE-FOR.
  Ledningsgruppen
  Serventus AB
 • Jag anlitade Pepe för hjälp med vår logotyp. Efter en kort tid var loggan klar och vi var mycket nöjda med resultatet!
  CA nöjd kund
  Christopher Alterby
  Borås Fönsterputs AB

ÄR DU NYFIKEN PÅ MER?

Ta en kontakt

Skicka ditt telefonnummer eller din e-postadress och skriv gärna en rad om vad det gäller så kontaktar jag dig så snart jag kan.
kontakt

Inga genvägar.
Inga omvägar.

Målsättningen hos Pe-form är skapandet av varumärken som verkligen presterar bra. För att nå dit behövs ett strategiskt arbetssätt som innebär hårt arbete utan genvägar. Vi riktar oss till de som tar sitt varumärke på allvar och har ett långsiktigt affärsmässigt tänkande. Endast det bästa är gott nog. Vi tror inte på omvägar. Du ska ha en personlig direktkontakt med designern, utan filtrering genom säljare, account managers och projektledare som riskerar omtolka det du menar. Problemet när man anlitar byråer är att du inte har kontrollen över vilken person som ska designa dina produktioner. Blir det just den personen vars alster du fastnade för på deras sajt, eller blir det någon helt annan? Se till att anlita en designer med rätt utbildning, många års professionell erfarenhet och en personlig portfolio som håller hög klass.

En kort presentation

Jag heter Pepe Juntunen och har arbetat som grafisk formgivare och Art Director sedan 1998. Min utbildning är inom grafisk formgivning, reklam och illustration mellan 1995 och 2000. Den formella utbildningen avslutades på Forsbergs Skola medan jag arbetade som Art Director-assistent. Sedan dess har jag arbetat med varumärkes-design, trycksaker, UX- och UI-design, webbdesign, illustration, 3D-grafik och rörlig grafik. Som specialitet har jag formgivning av visuellt kraftfulla varumärken och varumärkesstrategier.

crossmenu