Många företag kan ställas inför utmaningen att endast ha tillgång till sin logotyp eller grafik i dålig kvalitet eller för låg upplösning. Det är här vi kommer in.

Med vår expertis och erfarenhet inom logotypdesign kan vi hjälpa er att förvandla er befintliga logotyp eller grafik till en högkvalitativ vektorgrafik. Genom att använda rätt  teknik och programvara säkerställer vi att er logotyp blir skarp, skalbar och detaljerad oavsett storlek eller användningsområde.

Vektorgrafik bygger på matematiska beräkningar istället för pixlar, vilket innebär att den kan förstoras eller förminskas utan att förlora kvalitet eller skärpa. Detta är särskilt viktigt när det gäller tryckmaterial, skyltar, reklamprodukter och andra sammanhang där er logotyp behöver vara perfekt och synas tydligt, framförallt i stora format.

Vårt team av skickliga designers är experter på att återskapa logotyper och grafik i högkvalitativ vektorgrafik. Vi arbetar noga för att bevara ursprungliga detaljer, färger och proportioner för att se till att den nya vektorgrafiken är en exakt representation av er logotyp.

Vi förstår också att ni kanske vill göra vissa anpassningar eller förbättringar i samband med omarbetningen av er logotyp. Vårt team är lyhört för era önskemål och kan hjälpa er med små ändringar eller justeringar för att se till att logotypen uppfyller era specifika behov.

Att ha en högkvalitativ vektorgrafik av er logotyp är inte bara viktigt för er varumärkesidentitet, det ger er också flexibilitet och möjlighet att använda er logotyp på olika sätt och i olika medier utan att tappa kvalitet.

Kontakta oss för att diskutera era behov och få en kostnadsfri konsultation. Vi är redo att hjälpa er att rita om er logotyp i en högkvalitativ vektorgrafik och ge er en stark och professionell visuell representation av ert varumärke.

vektorisering av logotyper

Exempel på logotypdesign, grafisk profil och webb från oss

Här visas artiklar och referensjobb från vår blogg.
Kontakt
crossmenuarrow-right