Pe-form är dedikerade till att erbjuda högsta kvalitet inom grafisk design, branding, webbdesign, SEO, Webbstrategi, UI & UX, video och 3D. Vår strävan efter kvalitet genomsyrar allt vi gör och är en av hörnstenarna i vår verksamhet.

 

Kompetens och goda referenser

Med våra högt uppsatta kvalitetskrav strävar vi alltid efter att leverera resultat som överträffar förväntningarna hos våra kunder. Vi är stolta över att ha ett stort antal nöjda kunder som har uppskattat vår professionalitet, kreativitet och dedikation till att leverera designlösningar av högsta standard.

Med över 25 års erfarenhet, samt utbildningar inom grafisk form, illustration och design på bl.a. Forsbergs Skola, erbjuder Pe-form en bred kompetens och en djup förståelse för design och kommunikation.

 

Kvalitet och säkerhet

För att säkerställa att våra kunder är i trygga händer har vi en tjänstemannaförsäkring hos Trygg-Hansa. Detta ger både oss och våra kunder extra trygghet och förtroende i vårt samarbete.

De servrar vi hyr finns i Stockholm, i Bahnhofs datahall Thule. Vi har system som övervakar våra servrar dygnet runt, alla dagar om året. Fortum levererar dubbla elnät på mellan-spänning till fastighetens ställverk. Ställverket har i sintur dubbla 2 MVA-transformatorer. Om primärnätet eller transformatorn skulle sluta fungera kopplas sekundär-nätet in automatiskt.

Vi levererar redundanta nätverksanslutningar från två unika ISP:er med en uppkopplingshastighet på 10 G-bit per lina. Våra brandväggar övervakas hela tiden mot inkommande DDOS attacker eller andra typer av intrång på vårt nätverk. Vår leverantör har jourtekniker som Pe-form kan nå på plats 24/7 för att motverka eventuella typer av störningar för alla våra tjänster, alla dagar om året.

 

Miljön i fokus

Vi är också engagerade i att minska vår miljöpåverkan och arbetar aktivt för att skapa en hållbar framtid. Som ett led i detta har vi satt upp mål om att uppnå ett papperslöst kontor genom att digitalisera våra processer och dokument. Vi strävar också efter att minimera fysiska resor genom att främja digitala möten och samarbete på distans.

Dessutom är vi noga med att välja miljöcertifierad utrustning och teknik för att minska vår klimatpåverkan. Genom att göra medvetna inköpsval stöder vi en mer hållbar och miljövänlig utveckling.

Vi är stolta över vårt åtagande för både kvalitet och miljö och strävar alltid efter att vara en pålitlig och ansvarsfull partner för våra kunder. Genom att kombinera vår passion för design med vårt engagemang för hållbarhet kan vi erbjuda innovativa lösningar som möter både era behov och våra gemensamma miljömål.

Exempel på logotypdesign, grafisk profil och webb från oss

Här visas artiklar och referensjobb från vår blogg.
Kontakt
crossmenuarrow-right