• WEBBYRÅ MED DET LILLA EXTRA

    Behoven för olika företag kan variera mycket. Vi tar oss an även enkla sajter som kan växa till sig senare. Det viktigaste är att man bygger sajten rätt från grunden.

    läs vidare

WEBBYRÅ NÄR DU SKA KÖPA HEMSIDA

LITEN WEBBYRÅ — STORA MÖJLIGHETER

En webbplats är en självklarhet för företag idag. Där kan dina kunder hitta ditt erbjudande, din butik och göra affärer med dig. Men för att den ska fungera måste den hålla en hög nivå både på ytan och under huven. Det börjar ofta med att bli hittad på Google vilket inte är en självklarhet. Därefter att fånga intresset och att leda kunden till handling. Vi förstår hela processen och hjälper dig hela vägen.

ÄR DU NYFIKEN PÅ MER?

Ta en kontakt

Skicka ditt telefonnummer eller din e-postadress och skriv gärna en rad om vad det gäller så kontaktar jag dig så snart jag kan.
RING OSS NU

Fördelen med WordPress som plattform

WordPress är världens mest använda innehållshanteringssystem för webbplatser. Den är enkel att använda. Du kan ha din e-butik och din blogg på samma sajt. Och eftersom den är Öppen Källkod så har den stort stöd av utvecklare som skapat tillägg till den för att enkelt kunna bygga ut den med fantastiska funktioner när verksamheten växer. Den används av bl.a. Techcrunch, The New Yorker, BBC America, Mercedes-Benz och många fler. Och förstås Pe-form.
Läs mer om Wordpress

Exempel på logotypdesign, grafisk profil och webb från oss

Här visas artiklar och referensjobb från vår blogg.

Varje företag är unikt

och det även varje webbplats.

När man startar upp på webben kanske man inte vet helt säkert vilka sidor man kommer att vilja ha med på sin webbplats. Vi kan med vår erfarenhet snabbt ge förslag på ett upplägg som passar er.
Design och funktioner
Båda paketen innehåller skräddarsydd genomtänkt design, ertersom jag vill stolt kunna visa upp varje produktion som jag står bakom, som en referens. Dessutom tummar jag inte på funktioner som SSL-certifikat och analysverktyg, eftersom jag ser din webbplats som ett sätt för dig att sälja dina tjänster och produkter. Din hemsida är ett viktigt verktyg som ska lyfta dina affärer.
Enkelt eller mer avancerat?
Alla våra sajter är förberedda för SEO, men du kan välja att jobba med dessa verktyg själv eller så kan vi göra det åt dig. Vi installerar samma SEO-verktyg på din sajt som vi själva använder, och gör justeringar i meta-data, alt-texter för bilder, texter, rubriker, interna och externa länkar m.m. för att göra sidan så effektiv som möjligt mot sökmotorer (först och främst Google).
Utökad sökmotoroptimering & webbstrategi
Vi kan även hjälpa med strategiska marknadsföringslösningar som annonser, banners och mer djupgående sökmotoroptimering. Kontakta oss om du är intresserad av att veta mer om detta.
E-handel och speciallösningar
Är du i behov av e-handel eller speciallösningar, ta en kontakt med oss. För ehandel använder vi oss av WooCommerce som är en gedigen erkänd plattform för WordPress. Men eftersom behoven varierar så är det lättast att ta ett samtal över telefon, för att veta mer om vad vi kan göra för dig.
Jag har arbetat med webbdesign sedan slutet av 90-talet, främst med design. Kunderna har varit allt från små till stora företag och myndigheter, och sajterna varit allt från presentationer, ehandel och mer avancerade webbsystem som auktionssajter. För mer kvalificerade tekniska lösningar i stora projekt samarbetar jag med externa programmerare från tidigare byråer där jag arbetat. Tekniken bakom allt ska givetvis fungera, men den måste samspela med designen och formspråket. Det budskap som sidan berättar kommer alltid på första plats.

ÄR DU NYFIKEN PÅ MER?

Ta en kontakt

Skicka ditt telefonnummer eller din e-postadress och skriv gärna en rad om vad det gäller så kontaktar jag dig så snart jag kan.
RING OSS NU
Kontakt
crossmenuarrow-right