Behöver du en design för din förpackning?

Pe-form är stolta över att erbjuda skräddarsydda och kreativa lösningar inom förpackningsdesign. Vi förstår att förpackningen spelar en avgörande roll för att skapa en stark varumärkesidentitet och fånga konsumenternas uppmärksamhet i en konkurrenskraftig marknad.

Vi tror på att skapa förpackningar som inte bara är visuellt tilltalande, utan också kommunicerar varumärkets värden och differentierar produkten från konkurrenterna. Vårt team av erfarna designers arbetar nära er för att förstå era specifika behov och skapa en design som framhäver era produkters unika egenskaper.

Förpackningsdesign som säljer

Vi använder oss av moderna designverktyg och tekniker för att visualisera och testa olika förpackningskoncept. Genom att utforska olika färger, former, texturer och grafiska element kan vi skapa en förpackningsdesign som engagerar konsumenterna och skapar en stark varumärkesupplevelse.

Vår process innefattar även samarbete med er för att säkerställa att designen harmoniserar med er varumärkesidentitet och kommunikationsstrategi. Vi strävar efter att skapa en nära relation med er, där vi kontinuerligt utbyter idéer och feedback för att förverkliga er vision och leverera en förpackningsdesign som speglar ert varumärkes unika karaktär.

Vi är stolta över att ha hjälpt ett brett spektrum av kunder inom olika branscher att skapa framgångsrika förpackningsdesigner. Vi förstår att varje projekt är unikt och vi anpassar våra tjänster efter era specifika behov och mål.

Kontakta oss gärna för att diskutera era förpackningsdesignbehov. Vi ser fram emot att samarbeta med er för att skapa en förpackningsdesign som sticker ut och engagerar era kunder.

Grafisk design logotyp och förpackning

Exempel på logotypdesign, grafisk profil och webb från oss

Här visas artiklar och referensjobb från vår blogg.
Kontakt
crossmenuarrow-right