NÄR DET DIGITALA INTE RÄCKER TILL

GRAFISK PROFIL
OCH TRYCKSAKER

VISITKORT, BROSCHYRER, KATALOGER OCH ÅRSBOKSLUT

REKLAMBYRÅ

En helhetsleverantör
för digitala och tryckta produkter

soluno-visitkort-grafisk-profil
Visitkort, brevpapper och kuvert

Det mest grundläggande men likaså nödvändiga för att kommunicera sitt varumärke till marknaden.

Design av årsredovisningar
Årsredovisningar

En väl utformad årsredovisning är väl investerade pengar. Den visar att företaget respekterar läsaren och samhället. En viktig del i företagets marknadsföring.

Design av broschyrer och kataloger
Broschyrer och kataloger

Pe-form hjälper dig med presentationsmaterial och kataloger som ser snygga och proffsiga ut. Vi kan sköta hela kommunikationen med tryckeriet om ni vill.

Design av rollup och mässmaterial
Rollups och väggar för mässor

När det är dags att ställa ut på mässa är det många saker som ska stämma. Inte minst den visuella presentationen. Kontakta oss för dina behov så hjälper vi dig.

LÅTER DET INTRESSANT?
ELLER ANVÄND KONTAKTFORMULÄRET

Många års erfarenhet från dagspress till produktkataloger

Oavsett dina behov är små eller omfattande. Pe-form kan erbjuda hög kvalitet och assistans från start till levererad trycksak. Jag började sin grafiska bana som grafiker i dagspress och har sedan under sina år på reklambyråer arbetat med små och stora projekt. Allt från produktkataloger där jag ansvarade för fotografering, bildspråk, retuschering och layout, till enkla produktblad. Idag driver jag Pe-form och jag ställer förmodligen högre krav på mina produktioner själv än vad mina kunder gör. Oavsett dina behov är stora eller små, tveka inte att ta en kontakt.

Läs gärna mer och se exempel på bloggen