Skrivet av Pepe 2020-05-07

Beställa hemsida till företaget – gör som Serventus-gruppen

När det är dags att beställa hemsida till företaget är det en stor trygghet att få ett fast pris, från en leverantör som inte bara sysslar med det tekniska utan som har kompetens inom reklam och grafisk produktion. Det är ju trots allt upplevelsen och intrycket hos besökarna som du vill kunna påverka. Serventus-gruppen, ett företag inom bygg, el och VVS anlitade Pe-form för att designa en professionell företagshemsida med call-to-action-sektioner för att ta bort trösklar som kan finnas mellan potentiella kunder och företaget. En sektion som presenterar företagets Instagram-flöde håller sajtens innehåll uppdaterad och personlig. Dessutom tog Pe-form fram en videoslinga till hemsidan vilket verkligen lyfter upplevelsen.

Pepe Juntunen har under åren designat och förvaltat Serventus hela brandingkoncept

Webbdesign som funkar lika bra på mobil som dator

En förutsättning för att lyckas med sin hemsida är att den fungerar lika bra på mobil som dator. Ett begrepp som vuxit fram sedan några år är ”mobile first”. Under många år designades webbplatser på och för stationära och bärbara datorer. Användare av mobiler och surfplattor fick acceptera en andra klassens upplevelse. Idag har hela internetanvändningen slagit om, så att det är fler mobilanvändare än datoranvändare. Och marknaden har behövt anpassa sina webbplatser för det.

Serventus-gruppen behövde en webbplats som var tillgänglig för de som låg i soffan och surfade med sitt drömhus i tankarna. De som snabbt behövde hjälp med VVS eller elektriker. Eller företag och myndigheter som letade efter kvalificerad hjälp för att utföra nästa stora byggprojekt. Många användarscenarion faller inom den mobila webbupplevelsen. Pe-form designar webbplatser där den mobila webbupplevelsen ska ge ett lika starkt intryck som desktop-motsvarigheten.

En helhetsleverantör som kan erbjuda mer än webbdesign

Serventus-gruppen har under åren anlitat Pepe Juntunen för att ta fram logotypdesign, företagsidentitet, som innefattar visitkort, brevpapper, bildekaler och annat grafiskt material. Denna kompetens är oerhört viktig att ha med i ett webbprojekt. Att ha ett visuellt tilltalande och tydligt budskap kan inte lämnas åt slumpen, eftersom en webbplats i många fall är det första intrycket som en ny kund får av små och medelstora företag.

beställa hemsida till företaget - en del av helhetskommunikationen.
En enhetlig och genomtänkt grafisk profil stärker ett företags position i konkurrensen

Behöver du beställa en ny webbplats till företaget?

Kolla gärna bland referenserna och kundkommentarerna på vår sajt och slå gärna en signal och berätta vad du är ute efter när du ska beställa hemsida till företaget. Om du vill boka ett möte så kan det ordnas över t.ex. Zoom. Då kan du kanske få lite tips om vad som kan göras och vad det kan kosta, mellan tummen och pekfingret.

Skrivet av Pepe

Dela detta med någon

ÄR DU NYFIKEN PÅ MER?

Ta en kontakt

Skicka ditt telefonnummer eller din e-postadress och skriv gärna en rad om vad det gäller så kontaktar jag dig så snart jag kan.
RING OSS NU

Fler blogginlägg

Här visas artiklar och referensjobb från vår blogg.
Kontakt
crossmenuarrow-right