Skrivet av Pepe 2019-11-04

Design av logotyp för ölbryggeri

Björknäs Bryggeri är ett litet bryggeri för kvalitetsöl i Borås. De behövde design av logotyp som förmedlar känslan av tradition och gott hantverk vilket genomsyrar hela deras verksamhet.

Design av logotyp och etikett till ölflaska
Ett bra öl behöver en bra branding

För att få fram känslan av tradition, historia och hantverk använde jag mig av en textstil med rötter flera hundra år tillbaka i tiden. Initialbokstaven designades för att hysa ett ax av korn. Genom att rama in bokstaven med ytterligare två ax blev det en bra balans och harmoni i symbolen. Design av logotyper bör ske på ett systematisk och professionellt sätt, även om kreativ höjd även kräver en viss känsla. Om du är intresserad av att veta mer om hur jag kan hjälpa dig med design av logotyp, kontakta mig.

Skrivet av Pepe

Dela detta med någon

ÄR DU NYFIKEN PÅ MER?

Ta en kontakt

Skicka ditt telefonnummer eller din e-postadress och skriv gärna en rad om vad det gäller så kontaktar jag dig så snart jag kan.
RING OSS NU

Fler blogginlägg

Här visas artiklar och referensjobb från vår blogg.
Kontakt
crossmenuarrow-right