2021 BLIR ETT BÄTTRE ÅR MED DETTA

erbjudande:
RESPONSIV HEMSIDA
FRÅN 9600:-

+ 129 kr/mån för webbhotell

PROFESSIONELL WEBBDESIGN

DESIGN SOM effektiv säljare

För att sticka ut i konkurrensen behöver man en genomtänkt strategi som börjar i ditt budskap. Ett budskap är dock mer än ord. Hela designen ska harmoniera och förstärka ditt varumärke.

Detta är en delikat process som kräver en kombination av kunskap, erfarenhet och känsla. Med en lång erfarenhet av webbdesign och reklam kan vi skapa en framgångsrik webbplats för er.

MOBIL, PLATTA OCH DATOR

BRA WEBBPLATS på alla prylar

En professionell webbplats ska fungera lika bra oavsett besökaren använder sin smartphone, surfplatta eller dator. ”Responsiv design” kräver extra handpåläggning men är definitivt värt mödan.

”Trenden över de senaste åren ser ut att vara att datoranvändandet minskar till förmån för mobilen” skriver Svenskarna och Internet i sin senaste rapport från 2019. Se till att din webbplats hänger med.

SÄKER OCH SÖKMOTORVÄNLIG

SEO, SSL OCH ANALYTICS

Till vilken nytta är en snygg webbplats om ingen hittar den. Pe-form skapar webbplatser som är förberedda för sökmotorer och vi erbjuder även tjänster som optimerar din sajt enligt rådande regler.

Alla våra webbplatser levereras med SSL-certifikat vilket gör er webbplats säker och ökar dess trovärdighet, både hos besökare och sökmotorer. Vi kan även ansluta den till Google Analytics.

SVÅRSLAGET erbjudande

PROFESSIONELL WEBBPLATS

STARTER

Responsiv sajt för det mindre företaget
kr 9600 + 129 KR/MÅN WEBBHOTELL
 • Domän och epost
 • Skräddarsydd design
 • Fem sidor
 • SSL-certifikat
 • Enkelt publiceringsverktyg

PERFORMANCE

Responsiv sajt med SEO
kr 12900 + 129 KR/MÅN WEBBHOTELL
 • Domän och epost
 • Skräddarsydd design
 • Tio sidor
 • SSL-certifikat
 • Google Analytics
 • Enkelt publiceringsverktyg
 • SEO
SMART

SPECIAL eller EHANDEL

För dig med speciella önskemål
Offert Kontakta oss
 • Berätta för oss
EN ERKÄND PLATTFORM

Varför jag valt WordPress som plattform

WordPress är världens mest använda innehållshanteringssystem för webbplatser. Den är enkel att använda. Du kan ha din e-butik och din blogg på samma sajt. Och eftersom den är Öppen Källkod så har den stort stöd av utvecklare som skapat tillägg till den för att enkelt kunna bygga ut den med fantastiska funktioner när verksamheten växer. Den används av bl.a. Techcrunch, The New Yorker, BBC America, Mercedes-Benz och många fler. Och förstås Pe-form.

Varje företag är unikt, och det även varje webbplats.

När man startar upp på webben kanske man inte vet helt säkert vilka sidor man kommer att vilja ha med på sin webbplats. För att göra det lite lättare har vi tagit fram två startpaket.
 

DESIGN OCH FUNKTIONER

Båda paketen innehåller skräddarsydd genomtänkt design, ertersom jag vill stolt kunna visa upp varje produktion som jag står bakom, som en referens. Dessutom tummar jag inte på funktioner som SSL-certifikat och analysverktyg, eftersom jag ser din webbplats som ett sätt för dig att sälja dina tjänster och produkter. Din hemsida är ett viktigt verktyg som ska lyfta dina affärer.
 

STARTER ELLER PERFORMANCE

Det som skiljer paketen åt är antalet sidor och att Performance-paketet även innehåller en grundläggande SEO-anpassning. Vi installerar samma SEO-verktyg på din sajt som vi själva använder, och gör justeringar i meta-data, alt-texter för bilder, texter, rubriker, interna och externa länkar m.m. för att göra sidan så effektiv som möjligt mot sökmotorer (först och främst Google).  
 

UTÖKAD SÖKMOTOROPTIMERING

Vi kan även hjälpa med strategiska marknadsföringslösningar som annonser, banners och mer djupgående sökmotoroptimering. Kontakta oss om du är intresserad av att veta mer om detta.
 

E-HANDEL OCH SPECIALLÖSNINGAR

Är du i behov av e-handel eller speciallösningar, ta en kontakt med oss. För ehandel använder vi oss av WooCommerce som är en gedigen erkänd plattform för WordPress. Men eftersom behoven varierar så är det lättast att ta ett samtal över telefon, för att veta mer om vad vi kan göra för dig.
 

ENKELT OCH KRAFTFULLT CMS-VERKTYG

Så här enkelt hanterar du din hemsida

Du behöver inte vara en programmerare för att ändra en text, byta en bild eller skriva ett blogginlägg på din nya sajt.  Din WordPress-sajt kommer att vara laddad med verktyget Elementor vilket gör det enkelt för dig att göra justeringar på sajten själv om du så önskar.

Jag har arbetat med webbdesign sedan slutet av 90-talet, främst med design. Kunderna har varit allt från små till stora företag och myndigheter, och sajterna varit allt från presentationer, ehandel och mer avancerade webbsystem som auktionssajter. För mer kvalificerade tekniska lösningar i stora projekt samarbetar jag med externa programmerare från tidigare byråer där jag arbetat. Tekniken bakom allt ska givetvis fungera, men den måste samspela med designen och formspråket. Det budskap som sidan berättar kommer alltid på första plats.

Pepe Juntunen

Grundare av Pe-form