STARTA 2020 MED EN SMÄLL

erbjudande:
professionell
företagslogotyp
6200:-

ordinarie pris 7900:-
nöjd-kund-garanti ingår alltid.

Få saker är så stressande  att beställa från en reklambyrå som logotypen. Det har jag fått höra från flera av mina kunder under åren. En del av de har haft dåliga erfarenheter av tidigare leverantörer och är tveksamma inför ett nytt försök.
 
Detta förstår jag fullständigt. Logotypen är oerhört viktig och kommer att ha en central roll i all företagskommunikation under flera år. Därför har jag valt att skapa tryggheten hos mina kunder genom en nöjd-kund-garanti. En förutsättning för att jag kunnat fortsätta arbeta med varumärken och grafisk design i mer än 20 år är att jag oftast kunnat överträffa förväntningarna hos mina kunder.

Pepe Juntunen

Grundare och designer

Detta ingår

Redo för alla sorts trycksaker

Logotypen leveraras i vektoriserat EPS-format, redo för tryck, bildekaler, broderi m.m.

Filer för webb och sociala medier

Logotypen levereras redo för Instagram, Facebook, Linkedin och e-postsignaturer.

Dokument med färginformation

När tryckeriet frågar efter Pantone-färger, CMYK-färger eller RGB-färger kommer du att vara redo.

Personlig service

Alla filer levereras snabbt via e-post. Och skulle du förlora filerna sparas kopior hos Pe-form som du kan be om när som helst.

Visitkortsdesign

Som grädde på moset designar jag ett snyggt visitkort till dig. Självklart är det tryckfärdigt och bara att skicka in till ditt favorittryckeri.

Nöjd-kund-garanti

Vi vill att du som kund ska känna dig trygg vid beställning och lycklig vid leverans. Garantin innebär att du bara betalar om du är nöjd. Annars behåller vi designen.

Hur jag arbetar.
Den lite längre versionen.

En artikelserie i två delar från min blogg. Gör en djupdykning i hur jag arbetar när jag tar fram en logotyp. Den första artikeln visar hur strategi och förberedelser är en viktig del före skisspennan träffar pappret.

Så här går det till

Arbetssättet i korta drag.

För din trygghet arbetar jag mer flexibelt än att bara presentera dig med tre förslag som du ska välja mellan. Då finns risken att du inte får ett varumärke som du känner dig 100 % nöjd med. Istället presenterar jag en, eller ibland ett par förslag och har en flexibelt arbetssätt med god kommunikation med dig hela vägen.

Skulle du mot förmodan inte bli nöjd med resultatet, behöver du heller inte betala. Självklart behåller jag fullständiga rättigheter för de designförslag jag presenterat tills betalning skett.
MISSA INTE ERBJUDANDET
ELLER ANVÄND KONTAKTFORMULÄRET

GRAFISK PROFILMANUAL

Förvalta
ditt
varumärke

Grafisk profilmanual
För att säkerställa att alla som arbetar med era grafiska produktioner ska göra det på ett enhetligt sätt, beställ en grafisk profilmanual. Den kan ge riktlinjer för hur logotypen ska användas och guida dig i framtagande av annonser, skyltar m.m.Kostnaden för en manual ligger beror på omfattningen. Kontakta mig gärna om detta.
Grafisk manual

Exempel på tidigare produktioner