Välkommen till framtiden

Skaffa en supersmart AI Chatbot som talar svenska och känner ditt företag.

Webben blir kommunikativ. Vi gör det enklare och billigare än någonsin att utnyttja kraften hos AI för att förbättra din webbplats med en personlig svensk AI Chatbot som engagerar och glädjer dina potentiella kunder, kunder och användare.
399 kr/mån

Just nu bjuder vi på startavgiften.

01

Generera Leads direkt på webben

Glöm statiska formulär eller tråkiga undersökningar. Vår automatiserade svenska Chatbot är ett nytt, engagerande sätt att generera potentiella kunder och vägleda dem till köp av dina produkter eller tjänster.
02

Integrera med Zapier och Google Sheets

Vi integrerar med Zapier så att du sömlöst kan skicka leads var som helst (till ett Google Sheet, till exempel). Möjligheter växer hela tiden. Kontakta oss för mer info.
03

Vi hjälper dig komma igång – du behöver inte vara programmerare

Genom att lägga till en enkel kodsnutt på din webbplats (antingen själv eller så gör vi det åt dig) kommer Chatbotten igång och du har direkt en automatiserad, trevlig säljare på din webbplats.
04

Chatbot som lär känna ditt företag

För att göra det så enkelt som möjligt behöver vi endast textinstruktioner på vanligt mänskligt språk som lär Chatbotten om ditt företag, dina tjänster och erbjudanden. Antingen skickar du detta till oss på mejl eller så kan vi inhämta det från din befintliga webbplats.

Svensk AI Chatbot som funkar på alla webbplatser

Vår svenska AI Chatbot funkar på Wordpress, Squarespace, Shopify, Convertri, Clickfunnels m.fl. Vi sköter verktyget åt dig externt och du behöver bara ett litet script på din webbplats. Du behöver inga tunga plugins eller annat som tynger ner din webbplats.
399 kr/mån

Behöver du något mer?

Om dina behov är mer specialiserade, kontakta oss. Vårt verktyg går att integrera med Zapier och Google Sheets. Och nya funktioner dyker upp allteftersom.

Referenser

Här är några webbplatser som använder Pe-forms svenska ChatBot.
Saneringsfirma

UAMS AB

Industrisanering

Industrisanering i Sverige AB

Golvläggning

Ventilerade Golv i Stockholm

Kunskapsbank

Fukt & Mögelskador

Ready for smart websites?

Open know age use whom him than lady was. On lasted uneasy exeter my itself effect spirit. At design he vanity at cousin longer looked ye.
GET STARTED
Kontakt
crossmenu